27.12.23

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Μία γλυκιά έκπληξη περίμενε τους μαθητές μας την τελευταία σχολική μέρα του 2023!!! Ο Άγιος Βασίλης μάλλον δεν αρκέστηκε να μοιράσει μόνο δώρα, αλλά ήθελε να μας κεράσει και μια γλυκιά λιχουδιά πριν φύγει από το σχολείο μας! 

Ναι λοιπόν!!! Καραμέλες-ζελεδάκια κρεμασμένες σε κλαδιά δέντρων περίμεναν τους μαθητές στο πρώτο διάλειμμα της τελευταίας σχολικής μέρας για το έτος 2023! Και του χρόνου!!!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εκπλήξεις .... το 2024!!!

 







ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ

 Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, την οποία ετοίμασαν με κέφι, φαντασία και εορταστική διάθεση οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες των Α΄, Β΄ και Δ΄ τάξεων. Η γιορτή ξεκίνησε με το θεατρικό «Ο Ευχολόγος» από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ τάξης, που μας χάρισαν ευχές για το νέο έτος και μας υπενθύμισαν πως το σπουδαιότερο δώρο που μπορεί να μας φέρει η νέα χρονιά είναι η ειρήνη και η αγάπη! Το θεατρικό έκλεισε με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις μελωδικές παιδικές φωνές! Ακολούθησαν κι άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία της Δ΄ τάξης, συνοδεία μεταλλόφωνων και κρουστών μουσικών οργάνων! Τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης, που μας παρουσίασαν με αστείρευτο χιούμορ τις περιπέτειες του Αη Βασίλη σε μια σύγχρονη πόλη στο θεατρικό «Οι χριστουγεννιάτικοι μπελάδες του Αη Βασίλη». Ευτυχώς, οι περιπέτειες του αγαπημένου μας αγίου είχαν αίσιο τέλος και τελικά κατάφερε να μοιράσει δώρα και χαμόγελα στα παιδιά!!! Η γιορτή μας έκλεισε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα που ερμήνευσαν από κοινού μαθητές και μαθήτριες των Β΄ και Δ΄ τάξεων, συνοδεία μεταλλόφωνων και κρουστών μουσικών οργάνων, αρμονίου, ακορντεόν και κιθάρας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους!!! Πολλές ευχαριστίες στην εκπαιδευτικό της Θεατρικής Αγωγής κ. Κωνσταντίνα Χαντζάρα, τις δασκάλες των Α΄ και Β΄ τάξεων κ. Ελισάβετ Χαριζοπούλου, Γεωργία Τασούλη και Ευανθία Κωνσταντίνου, που είχαν από κοινού την επιμέλεια της γιορτής αλλά και στην εκπαιδευτικό της Φυσικής Αγωγής κ. Αναστασία Παπαπαύλου και τον δάσκαλο κ. Αλέξανδρο Γελαδάρη που με το ακορντεόν και την κιθάρα τους, αντίστοιχα, έντυσαν μελωδικά τα θεατρικά και εμπλούτισαν το μουσικό μέρος της εκδήλωσης!!!

Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής ο Αη Βασίλης επισκέφτηκε όλες τις τάξεις και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά!