10.3.20

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ


Αγαπητοί Γονείς,

Επειδή ενημερώθηκα για το περιεχόμενο κάποιων αναρτήσεων στο facebook , σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου, θα σας παρακαλούσα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διασταυρώνετε  τα στοιχεία πριν κοινοποιήσετε το οτιδήποτε.

Για να αποφύγουμε τις σκέψεις πανικού, σας πληροφορώ ότι το κτίριο του σχολείου παρά την ηλικία του άντεξε στον  σεισμό του περασμένου Ιουλίου και δεν έπεσε ούτε σοβάς.
 Σας ενημερώνω ότι η «πτώση» των σοβάδων σε αίθουσα του σχολείου, σύμφωνα με την ανάρτηση γονιού, αποτέλεσε εργασία συνεργείου των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ως το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγρασίας που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τις αίθουσες του β΄ ορόφου.

Έγινε προληπτικά η απολύμανση για τους ιούς, η οποία όμως θα παραμείνει «τυπική» αν δεν καλλιεργήσετε και σεις  ως γονείς στα παιδιά σας την υιοθέτηση και την εφαρμογή κανόνων υγιεινής.

Ο υπεύθυνος γονιός  φυσιολογικά ανησυχεί, μοιράζεται τους προβληματισμούς του , τηλεφωνικά ή προσωπικά με τη Διεύθυνση του σχολείου, που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του και τη στηρίζει όπως και το Σύλλογο Γονέων στην προσπάθειά τους  να αναδείξουν τα όποια προβλήματα και να αγωνιστούν για την καλύτερη επίλυσή τους.
 Η Διεύθυνση του σχολείου θεωρεί υποχρέωσή της να  μη μείνει απαθής  ακροατής σε επόμενη ανάρτηση με ανυπόστατες πληροφορίες.

                                                                                    Μαραυγάκη Ειρήνη  
Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου



                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.