29.2.24

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωστοποιούμε ότι:

1.    Βάσει της σχετικής εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α, οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2024 – 2025 ξεκινούν την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024 και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 20η Μαρτίου 2024. 

2.  Στην Πρώτη (Α΄) Τάξη του σχολείου μας γράφονται παιδιά, που γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2018 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2018 και μένουν μεταξύ των οδών Λ. Αθηνών- Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου- Ανθέων- Σπάρτης.

3.         Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Αίτηση (παρέχεται και από το Σχολείο). Η αίτηση θα πρέπει να υπογράφεται και από τους δύο γονείς. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει είτε να προσέλθουν και οι δυο για να κάνουν την αίτηση, είτε να περάσει ο έτερος κηδεμόνας από το σχολείο, εντός των προθεσμιών, για να (συν)υπογράψει τη σχετική αίτηση ή να αποστείλει υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της εγγραφής μέσω gov.gr στο e-mail του σχολείου (mail@3dim-chaid.att.sch.gr).

β. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (αναζητείται αυτεπάγγελτα από τη Δ/ντρια του σχολείου).

γ. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

δ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) – Παρέχεται και από το Σχολείο

εΑποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας (π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας ή απόδειξη ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ, ή συμβόλαιο οικίας κ.λπ.)

στ. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου. 

4.     Για την εγγραφή στο Ολοήμερο απαιτείται επιπλέον και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης (παρέχεται και από το σχολείο).

 Οι εγγραφές θα διενεργούνται καθημερινά: 8:30-9:30 και 12:45-13:45.

Το ΑΔΥΜ (μόνο η 1η σελίδα του, η 2η περιέχει απόρρητα ιατρικά δεδομένα του μαθητή και παραμένει στο αρχείο του ιατρού) θα πρέπει να προσκομισθεί στο σχολείο  είτε με την εγγραφή ή (το αργότερο) την πρώτη ημέρα λειτουργίας του την επόμενη σχολική χρονιά (2024 – 2025). Για τη συμπλήρωσή του οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους Κέντρα Υγείας ή στον προσωπικό τους παιδίατρο. Χωρίς έγκυρο ΑΔΥΜ οι μαθητές δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στο μάθημα της Γυμναστικής.

Στο Κέντρο Υγείας μπορεί να συμπληρωθεί ΔΩΡΕΑΝ το ΑΔΥΜ από τον παιδίατρο που θα εξετάσει το παιδί. ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο παιδίατρος κρίνει αναγκαίο, το παιδί θα παραπέμπεται από αυτόν για επιπλέον εξέταση (καρδιολογική, οφθαλμολογική κλπ) το αποτέλεσμα της οποίας θα σημειώνεται στο ίδιο έντυπο ΑΔΥΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.