1.4.24

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΟΤΑΝ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ": ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΕΙΑΣ

 Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας διοργανώνει, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΑΡΗΞΙΣ των Δήμων Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας, ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ με θέμα: «”Όταν ξετυλίγεται το κουκούλι…”Θέματα Μετάβασης και Εφηβείας».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου, κατά τις ώρες 17:45-20:00 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για γονείς και εκπαιδευτικούς όχι μόνο του δικού μας σχολείου, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό ή γονέα.
Σκοπός της ημερίδας είναι να προσεγγίσουμε τα θέματα της πρώιμης εφηβείας και να εστιάσουμε σε πρακτικές προετοιμασίας ώστε να βοηθήσουμε παιδιά του Δημοτικού να βιώσουν με πιο λειτουργικό και ομαλό τρόπο το πέρασμα στην εφηβεία και την αλλαγή από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Το πλαίσιο της Ημερίδας αφορά όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ακόμα και των μικρών τάξεων γιατί οι γνώσεις λειτουργούν προληπτικά, μας καθιστούν πιο προετοιμασμένους/ες και μας ενδυναμώνουν ψυχικά!
Συντονίστρια της συνάντησης θα είναι η κ. Ειρήνη Νικολιδάκη, στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης, κοινωνιολόγος.
Η συμμετοχή ΟΛΩΝ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την κοινή μας προσπάθεια να ενδυναμώσουμε τα παιδιά μας και να τα προετοιμάσουμε για τις προκλήσεις της εφηβείας!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.