7.6.16

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2016

Το σχολείο μας συμμετείχε στο «Δημοτικό Σχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2016», που διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου στα πλαίσια της προώθησης του αθλητισμού στις παιδικές ηλικίες.



Την Κυριακή 5 Ιουνίου κερδίσαμε τη 2η θέση παίζοντας στον τελικό αγώνα με το 9ο Δημ. Σχ. Χαιδαρίου. Ο αγώνας έληξε 3 - 2.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, τα παιδιά και οι υπεύθυνοι των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας μαζί με τους μαθητές και μαθήτριες της Στ΄τάξης 

σας προσκαλούν στην καλοκαιρινή γιορτή 

την Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 19:00.

ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι μαθητές στης Στ΄τάξης με χαρά μας προσκαλούν στην κωμωδία του Αριστοφάνη 

"Εκκλησιάζουσες" 

την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. 

που πραγματοποιείται στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος 

"Το θέατρο στην Αρχαία Ελλάδα"




Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: 
κ.Βάσω Παπαθεοδώρου
κ Θεόφιλος Μεντεσίδης
κ.Ελευθερία Κουρούνη

Την παράσταση πλαισιώνουν μουσικά σύνολα και χορωδία από τους μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Δ΄ και Ε΄ τάξεων στα πλαίσια της υλοποίησης του πολιτιστικού προγράμματος 

"Η μουσική στην Αρχαία Ελλάδα".


Στην αίθουσα εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί έκθεση μαθητικών εργασιών και κατασκευών μουσικών οργάνων της Αρχαίας Ελλάδας.



Υπεύθυνη εκπαιδευτικός:
κ.Ελευθερία Κουρούνη

6.6.16

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στα πλαίσια της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό το σχολείο μας φιλοξένησε εκπροσώπους της ΕλληνικήςΦίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Κατόπιν έγκρισης άδειας εισόδου της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής με το υπ’ αρ. 2757/Α/Δ5/15-12-15 έγγραφο το σχολείο μας επισκέφτηκε τη Δευτέρα 23 Μαΐου και Τρίτη 24 Μαΐου ο Κροκίδας Αναστάσιος προπονητής της Ελληνικής Φίλαθλης ΟμοσπονδίαςΑντισφαίρισης προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για το Ολυμπιακό άθλημα της Αντισφαίρισης.


Την Τετάρτη 1 Ιουνίου και κατόπιν έγκρισης άδειας εισόδου της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής με το υπ’ αρ. 184/Α/Δ5/18-02-2016 έγγραφο το σχολείο μας επισκέφτηκαν οι εξής εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης :
Κολιτσόπουλος Δημήτριος (Παγκόσμιος Πρωταθλητής , Α΄ Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης)
Ζυγούρη Σταυρούλα (Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια)
Γκίκας Χρήστος (Πρωταθλητής Ευρώπης, Προπονητής στο Φίλαθλο Σύλλογο Χαϊδαρίου)