16.11.17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι, από τις 14 Νοεμβρίου, το Ολοήμερο Πρόγραμμα (απογευματινό) λειτουργεί για όλες τις τάξεις και μέχρι τις 3:00 μ.μ.,  (δηλ. τα παιδιά θα αποχωρούν υποχρεωτικά στις 3 μ.μ.)

Η πρωινή ζώνη του Ολοήμερου θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά (7:00 - 8:00 π.μ.) για όλες τις τάξεις.

15.11.17

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στις 8:15 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας πρόκειται να πραγματοποιηθεί γιορτή αφιερωμένη στην επέτειο του Πολυτεχνείου.
Γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου είναι προσκεκλημένοι για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, που ετοιμάζουν μαθητές και μαθήτριες της Γ΄τάξης και η χορωδία του σχολείου μας.

Την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και τα παιδιά θα αποχωρήσουν μετά την ολοκλήρωση της γιορτής στις 9:30.