24.1.17

ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


  • Κείμενα και δραστηριότητες από τις εκδόσεις Άθως  εδώ

                                 αποθηκεύσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας, επιλέξτε εκτύπωση

  • Δημιουργία κάρτας. Χρησιμοποιώντας το σκίτσο των τριών Ιεραρχών μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα τρίπτυχα, κάρτες, σελιδοδείκτες και καδράκια .


ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, Δευτέρα 30/1/2017, το ωράριο λειτουργίας του σχολείου θα είναι 8:10΄ - 10:00΄.

Τα τμήματα της Στ΄ τάξης θα παρευρεθούν στην Θεία Λειτουργία, στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας. Οι μαθητές και μαθήτριες των υπόλοιπων τάξεων θα παραμείνουν στο σχολείο συμμετέχοντας και παρακολουθώντας αντίστοιχα αφιερώματα και δραστηριότητες που έχουν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί.

Το Ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας δε θα λειτουργήσει.

23.1.17

ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ (υπενθύμιση)

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι την αλλαγή της ημερομηνίας της εκδήλωσης  που διοργανώνει η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Δήμο Χαιδαρίου  με αφορμή την έναρξη λειτουργίας ΔΥΕΠ με μαθητές προσφύγων από τον χώρο φιλοξενίας του Σκαραμαγκά.  


«ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ».


Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Αδάμ Στάμος, ο κ. Σπύρος Μερκούρης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος κι εκπρόσωποι φορέων που ασχολούνται με το προσφυγικό (Ύπατη Αρμοστεία κλπ).

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορωδία με μαθητές από τις τάξεις Ε’  και Στ’  του σχολείου μας, όπου με την καθοδήγηση της Καθηγήτριας Μουσικής του σχολείου κ. Ελευθερίας Κουρούνη θα στείλουν ένα δυνατό και μελωδικό μήνυμα αγάπης.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/2/2017 και ώρα 7:00μ.μ. στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.