25.9.20

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

 

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 28/09/2020 θα ξεκινήσει η λειτουργία του Ολοημέρου. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν το τσαντάκι με το φαγητό τους το οποίο θα αφήνουν, πριν μπουν στην τάξη τους, στο ψυγείο του ολοημέρου. Στο τσαντάκι μέσα θα υπάρχει το πλαστικό με το φαγητό τους στο οποίο με μαρκαδόρο θα πρέπει να υπάρχει το επίθετο του παιδιού και η τάξη του, μία πετσετούλα, ατομικό πιρούνι ή κουτάλι και αντισηπτικά μαντηλάκια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Επειδή οι αίθουσες για τη σίτιση, η οποία θα γίνεται σε δύο φάσεις, θα πρέπει να αερίζονται και να καθαρίζονται, δεν θα υπάρχει χρόνος για ζέσταμα φαγητού.

Παρακαλώ πολύ να υπάρχει συνέπεια στο χρόνο αποχώρησης  που έχετε δηλώσει.

22.9.20

3ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου

                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με σημερινή εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι εγγραφές για το Ολοήμερο πρόγραμμα και την Πρωινή ζώνη, θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 25/09/2020.

20.9.20

ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών των Α΄ και Δ΄ τάξεων  να φέρουν τα ΑΔΥΜ στο σχολείο μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία οι μαθητές που δεν έχουν ΑΔΥΜ δεν θα παρακολουθούν το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα  τη Διεύθυνση του σχολείου στην περίπτωση που κάποιος μαθητής μας ανήκει σε ευπαθή ομάδα και δεν θα παρακολουθήσει τα μαθήματα με φυσική παρουσία .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 21092020

 Οδηγίες για τη λειτουργία του σχολείου. Πατήστε εδώ.