24.10.23

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ



ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 27-10-2023 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο ο εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων και θα την παρακολουθήσουν όλοι οι μαθητές, καθώς και όσοι από τους γονείς/ κηδεμόνες μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης επιθυμούν.

Ώρα προσέλευσης: 8:15-8:30 π.μ.

Ώρα έναρξης γιορτής: 8:30 π.μ. 

Ώρα λήξης γιορτής και αποχώρησης μαθητών: 9:40 π.μ.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 9:40 ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ.  

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Το Σάββατο 28-10-2023 και ώρα 10:45΄π.μ. οι μαθητές/τριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας που συμμετέχουν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πρέπει να βρίσκονται στον χώρο έναρξης της παρέλασης (Στρατάρχου Καραϊσκάκη & Σάμου) συνοδεία γονέων & κηδεμόνων τους. Εκεί οι συνοδοί εκπαιδευτικοί θα παραλάβουν τους/τις  μαθητές/τριες για την παρέλαση και θα τους/τις παραδώσουν στους γονείς & κηδεμόνες τους μετά το πέρας της παρέλασης στη συμβολή των οδών Στρατάρχου Καραϊσκάκη & Χίου.  

22.10.23

ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου παραλάβαμε νέα βιβλία για τη Σχολική μας Βιβλιοθήκη, χάρη στη δωρεά που λάβαμε, κατόπιν αιτήματός μας, από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ. Τους ευχαριστούμε θερμά για την ευκαιρία που μας έδωσαν να εμπλουτίσουμε τους τίτλους της Βιβλιοθήκης μας!!!  

Λίγες μέρες πριν, αποκτήσαμε κι άλλα νέα βιβλία που μας δώρισε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου,  κατά την επίσκεψη της Β΄ τάξης στο χώρο της και τη συμμετοχή της σε διαδραστική παρουσίαση βιβλίου.  Ευχαριστούμε πολύ και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη μας για την προσφορά της!

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι μέρες και ώρες λειτουργίας της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης και οι μικροί μας αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν διασκεδαστικές βουτιές στον μαγικό κόσμο του βιβλίου...  

Ως τότε ας θυμηθούμε τον δεκάλογο του μικρού αναγνώστη