7.12.23

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΕ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ E-TWINNING

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου e- Twinning με τίτλο: «Ανακυκλώνουμε μαζί, μια ανάσα παίρνει η Γη, Go green, Save the Earth» που υλοποιείται από τη Β’ και τη Δ’ τάξη του σχολείου μας, οι μαθητές/τριες κλήθηκαν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους στους μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς από τα συνεργαζόμενα σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Για το σκοπό αυτό δημιούργησαν, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, ένα ψηφιακό βιβλίο με ομιλούντα πορτρέτα, με την υποστήριξη των υπεύθυνων εκπαιδευτικών του προγράμματος (Κοντογουλίδου Καλλιόπη, Κωνσταντίνου Ευανθία,  Χαντζάρα Κωνσταντίνα και Παπαθεοδώρου Βασιλική).

Μπορείτε να δείτε τα ψηφιακά βιβλία παρακάτω (κλικ σε κάθε τίτλο για να ανοίξει το βιβλίο)

ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ Β ΄ΤΑΞΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ Δ΄ ΤΑΞΗΣ      

Επιπλέον, δημιούργησαν μία πολύ όμορφη παρουσίαση των χώρων του σχολείου μας σε μορφή  ppt και video για να την μοιραστούν με τα σχολεία/ συνεργάτες.  

Δείτε τις παρακάτω:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PPT

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ VIDEO 

Συγχαρητήρια και στους μαθητές/τριες και στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς! Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις επόμενες δράσεις τους που θα έχουν εορταστικό χριστουγεννιάτικο "χρώμα" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.