8.6.24

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ

Την Παρασκευή 31/5/2024 πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης η εορτή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης, με τίτλο: "Αποχαιρετώ το δημοτικό με τραγούδι και χορό" στο προαύλιο του σχολείου. Με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής, κ. Τασούλας Παπαπαύλου, του εκπαιδευτικού της ΣΤ΄ τάξης, κ. Θανάση Κουβούση και της διευθύντριας Μαρίας Μαγαλιού, οι μαθητές αποχαιρέτησαν με συγκινητικά λόγια, τραγούδια και χορούς τους συμμαθητές τους από τις μικρότερες τάξεις και τους εκπαιδευτικούς. Αλλά και οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τις δικές τους ευχές και συμβουλές στους τελειόφοιτους μαθητές του σχολείου μας, που σύντομα ξεκινούν μια νέα πορεία στη Β/θμια Εκπαίδευση!

Η εκδήλωση μας συγκίνησε όλους, καθώς τα παιδιά όχι μόνο μας αποχαιρέτησαν σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, αλλά και έστειλαν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης μέσα από το τραγούδι "Ν' αγαπάς" του Π. Θαλασσινού, το οποίο απέδωσαν στη νοηματική γλώσσα. Πολύχρωμα μπαλόνια αφέθηκαν στον ουρανό από τα παιδιά, στέλνοντας  μήνυμα αγάπης σε όλη την τοπική κοινωνία!

Ακολούθησε παρουσίαση των απογευματινών δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και πάρτυ με φαγητό, χορό και πολλές εκπλήξεις, με τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας!    

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, κ. Μ. Σελέκος και η πρόεδρος της Α/θμιας Σχ. Επιτροπής κ. Παναγοπούλου Αλεξία. 






         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.