8.6.24

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ E-TWINNING -ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΩΣΤΑ"

Με μεγάλη επιτυχία οι μαθητές της Β' και της Δ' τάξης του σχολείου μας παρουσίασαν την θεατρική παράσταση "Ανακύκλωση σωστά", την Πέμπτη 30/5/2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Επισφράγισαν έτσι με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις γνώσεις και την ευαισθητοποίηση που απέκτησαν κατά την διάρκεια του e-Twinning προγράμματός μας "Ανακυκλώνουμε μαζί μια ανάσα παίρνει η Γη !Go green save the Earth! " Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές μας!

Ένα μεγάλο μπράβο και στις εκαιδευτικούς, την κ. Χαντζάρα Τάνια, την κ. Κοντογουλίδου Πόπη, την κ. Παπαθεοδώρου Βάσω και την κ. Κωνσταντίνου Εύη που έδωσαν την ευκαιρία στο σχολείο μας να αποτελέσει μέλος της ευρωπαϊκής κοινότητας και να καταφέρει να γνωρίσει και να συνεργαστεί με άλλα πέντε σχολεία από την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα κοινό παιδαγωγικό έργο, κάνοντας ασφαλή χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), ώστε να αποκομίσει πολλαπλά παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.

Την εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θερμού Ελένη, η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχ. Επιτροπής κ. Παναγοπούλου Αλεξία και η προηγούμενη Διευθύντρια του σχολείου κ. Ειρήνη Μαραυγάκη. 

Δείτε παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ στην τοπική εφημερίδα "Το Χαϊδάρι σήμερα"


  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.